DESPRE NOI

NATURE RESIDENCE reprezinta expresia perfecta a echilibrului dintre linistea naturii si agitatia orasului.

 

case in rate iasiNATURE RESIDENCE țintește spre un stil de viață bazat pe valori precum: bunul simț, comunitatea, curățenia și liniștea.

NATURE RESIDENCE este un colț de Iasi care încă de acum aduce laolaltă oameni care vor mai mult de la viața lor, oameni care vor să se poată retrage într-o oază unde le sunt satisfăcute nevoile de zi cu zi si ofera un acces extrem de facil. Redescoperiti usurinta si placerea de a pleca si a reveni de acasa evitand zonele fierbinti cu trafic aglomerat.

NATURE RESIDENCE ilustreaza perfect revalorificarea unei zone si reconfigurarea unei comunitati.

Tot ceea ce ne place, tot ceea ce iubim si pretuim, amintirile, lucrurile dragi, ceea ce visam si planuim, toate acestea au un loc special in inima noastra.

De aceea, NATURE RESIDENCE propune o proiectie emotionala in perspectiva unei vieti noi.

Aproape de facilitati, pe un fundal comercial in plina dezvoltare, NATURE RESIDENCE reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care sunt atasati de zona si nu numai.

PROGRAMEAZA O VIZIONARE CHIAR ACUM: 0722.353.367

tractari auto nadlac montaj tapet
hotel barlad
inchiriere cabina foto realizare site web mobilier scolar editura gunivas cazare eforie nord beton amprentat avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat
hotel iasi hormigon pulido precio m2 empresa hormigon pulido hormigon pulido precio Béton Imprimé Montpellier Beton amprentat Inchirieri atv Bran premium wordpress themes salon epilare iasi transport persoane germania romania avocat ploiesti
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi

Call Now

Enter your keyword